tiistai 13. tammikuuta 2015

Nuutinpäivä

 "Hyvä Tuomas joulun tuopi, paha Nuutti pois sen viepi". Vanhan kansan mukaan joulu loppui Nuutinpäivään, joka on tammikuun 13. päivä. Siis tänään. Ja niin minäkin - hieman haikein mielin tosin - vein joulukuusen pois, laitoin joulupöytäliinat pesukoneeseen ja joulukoristeen kaapin ylähyllylle.


Paluu arkeen tuntuu kuitenkin tavallaan ihan mukavaltakin. Ja onhan edessä myös kevään ja kesän odotus! Nyt pitäisi kuulemma jo kylvää chilin siemenet, mutta enhän minä älynnyt ostaa niitä viime vuonna riittävästi. Eikä niitä nyt mistään kaupasta vielä saa. Taitaa käydä tänäkin vuonna niin, että joudun ostamaan puutarhaliikkeestä taimet.

Töiden jälkeen lähdin siskoni kanssa hakemaan Eurokankaasta uusia verhojani. Olen jo pidemmän aikaa ihaillut Melli Mellon kankaita, mutta en ole raaskinut niitä ostaa. Sain kuitenkin joululahjaksi rahaa ja päätin törsätä osan rahoista uusiin verhoihin. Vielä ei ole aika laittaa niitä ikkunaan, mutta maaliskuun alussa kylläkin. Samalla ostin myös Melli Mellon lautasliinoja neljä pakettia ja sain kaupanpäällisiksi Melli Mellon kassin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti