sunnuntai 24. heinäkuuta 2022

Sooseja

 Muutamia vuosia sitten sain maistaakseni Tannisen Chilinen -nimisen yrityksen valmistamia chilituotteita. Ihastuin välittömästi! Niitä sai ostaa mm Helsingin keskustassa Sokoksen alla olevasta S-marketista sekä monilta nk maalaismarkkinoilta. Markkinoilla ei ole -sattuneesta syystä - tullut viime vuosina käytyä kovin usein ja S-marketkin lopetti tuotteiden myynnin. Kun joulukuussa kävin Tuomaan markkinoilla, etsin katsellani Tannisen Chilisen myyntipistettä. Ei ollut. 

Viime viikonloppuna minulle selvisi, että yrityksen nimi onkin vaihtunut. Valmistavat samoja tuotteita edelleen yrityksenä Soosipojat. Ja löytyipä netistä verkkokauppakin, josta niitä sai tilata. Eilen kävin hakemassa paketin postista.





Huomenna olisi taas työpäivä. Aamulla tulee Citymarketin toimitus ja jääkaappini täyttyy tiistaita varten hankituista tarvikkeista. Tiistain olen ottanut siis vapaaksi vanhempieni 70-vuotishääpäivän vuoksi. Tiistain jälkeen on tämän kesän juhlat juhlittu ja voi alkaa jo suuntautua kohti syksyä. Lomaa on vielä jäljellä, mutta taidan pitää  vain yksittäisiä lomapäiviä eli pidennettyjä viikonloppuja. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti