sunnuntai 18. maaliskuuta 2012

Kevät keikkuen tulevi

Ulkona on aivan ihana alkukevään päivä. Aurinko paistaa ja linnut laulavat. Melkein voi kuulla, miten lumi sulaa kohisten. Naapurin ovessa roikkuva joulukranssi alkaa olla ristiriidassa sään kanssa. Olisi varmaan minunkin aika vaihtaa keittiöstä jouluiset verhot keväisempiin. Ongelma on, että minulla ei ole keittiöön sopivia kevätverhoja. Minulla on kuitenkin oranssi lakana, tulostin ja tulostimeen silityspaperia.

Viikko sitten alkaneen nuhan ja aivastelun luulin olevan alkua siitepölyallergialle. Eilen kuitenkin paukahti päälle oikein kunnon flunssa. Vuorotellen niistän nenääni ja rasvaan sitä Bepanthenilla. Viime yö meni puoli-istuvassa asennossa yskien. Nyt pitäisi kerätä voimia ja raahautua työhuoneeseen vaihtamaan printteriin mustekasetti. Ja alkaa etsimään Internetistä kuvia, joita voisin painaa oranssiin lakanaan. Tarvitsen keittiööni verhot, kaitaliinan ja pöytäliinan.

Kotini on varmasti jokaisen tyylitietoisen, sisustussuunnittelijan ja kiinteistövälittäjän painajainen. Keittiöni se pahin painajainen. Talo on rakennettu vuonna 1985 ja asuntoni on alkuperäisessä kunnossaan. Mitä nyt "vähän" maalia roiskittu sinne tänne. Keittiöni seinät ja katto ovat keltaiset. Keittiön kaapit siniset. Keittiön kaakelit poltetun saven väriset. Ruokapöytä, tuolit ja puiset hyllyt on lakattu venelakalla, jonka värisävy on Chili. Alumiininen varastohylly ja maustehylly ovat limen vihreitä. Keittiötikkaat ovat oranssit. Migreenin aiheuttaja varmasti monille.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti