keskiviikko 26. toukokuuta 2021

Nivelreumani on aktivoitunut

 Niinhän siinä sitten kävi, että nivelreumani on taas aktivoitunut. Työterveyslääkäri soitti tänään, kertoi huonot uutiset ja laittoi konsultaatiopyynnön reumalääkärille. Vastaanotolle menen kahden viikon päästä. Monta vuotta pärjäsinkin ilman reumalääkitystä. Aktivoituminen ei tullut yllätyksenä, koska kivut nivelissäni ovat olleet kovat ja sormien puristusvoima olematon. Tuttuja asioita menneiltä vuosilta ja vuosikymmeniltä. Illalla, kun Omamehiläiseen ei vieläkään ollut tullut tulosta, arvasin, että uutiset eivät ole hyviä. Viitearvojen rajoissa olevat tulokset tulevat näkyviin heti, mutta viitearvojen ulkopuolella olevat arvot vasta, kun lääkäri on ensin keskustellut potilaan kanssa. Sain silti hyviäkin uutisia: kolesteroliarvoni ovat erinomaiset. Ne tulokset tosin olin nähnyt jo toissapäivänä. 

Viime lauantaina oli Euroviisut. Suomen Blind Channel kappaleellaan Dark side tuli kuudenneksi. Suomen viisuhistoriassa toiseksi paras tulos, joten onnittelut Blind Channelille sekä tiimille heidän taustallaan. Olin varautunut kisastudiooni hyvällä iltapalalla. Uunissa kypsennettyjä ja tuoreella timjamilla maustettuja punajuuria sekä paistettua vuohenjuustoa tuoreen pinaatin ja mansikoiden sekä chilihillon kanssa. Lisäksi punaviiniä. 

Dark siden sanoituksessa on kohta, jossa lauletaan:

Put your middle fingers up
Take a shot, throw it up and don't stop
I'm, I'm, I'm living that life on the dark side

Tarkoitukseni oli käydä Alkossa ostamassa jotain shotiksi sopivaa, mutta muistin, että minulla on vielä jääkaapissa joululahjaksi saamaani juomaa.
Kun tuli Suomen esiintymisvuoro, join kertosäkeen kohdalla shottini.
Pandemiatilanteessa ei edelleekään mitään mainittavaa uutta. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti