perjantai 13. lokakuuta 2023

Hattivattien kokoontumisajot

 Sanonpa vaan, että ei ole lainkaan mukavaa, että ikkunaremontti tulee vielä tämän vesivahingon lisäksi. Ja juuri eilen tuli tiedote, että ensi viikolla tullaan vielä huoltamaan ilmanvaihto. Vaikka miten laitan tavaroita paikoilleen, kaikki tuntuu silti etenevän järjettömän hitaasti. Osittain syy on se, ettei ole oikein paikkaa, mihin laittaa. Makuuhuoneessani on tavaroita, jotka kuuluisivat työhuoneen kaappeihin, mutta työhuoneen kaapeille ei pääse, koska edessä on vielä olohuoneeseen meneviä tavaroita. Olohuoneeseen taas ei voi kantaa pitkin lattioita tavaroita eli ensin pitää saada sinne säilytystilat. Keittiön pöydällä taas on porakoneita ja kaikkea muuta. Kylpyhuoneeseen ei mahdu pyykinkuivausteline vaan ne ovat nyt olohuoneessa. Suunnitelmani siitä, että kaikki tavarat menisivät suoraan omille paikoilleen, ei oikein toimi. Välillä tekisi mieli heittää hanskat tiskiin ja paeta vaikka Puerto Ricoon. Mutta ehkä tämä vielä joskus iloksi muuttuu. 



Tikru on vihdoin löytänyt pesänsä. Siis "pömpelin", jonka sille ostin, kun lähdimme siskolleni evakkoon. Ajattelin, että Tikrulla olisi vieraassa paikassa hyvä olla jokin oma turvallinen paikka. Kävi kuitenkin niin, ettei Tikru ollut siskoni luona kiinnostunut lainkaan koko pesästä. Eilen ihmettelin, mihin kissa on kadonnut. Ei löytynyt mistään. Kunnes huomasin, että sieltähän se kurkistelee uudesta pesästään. Nyt on viettänyt aikaansa siellä todella paljon. 
Tänään oli kaunis ja aurinkoinen päivä. Käytin lounastaukoni ulkoilemalla Stellan kanssa. Oli myös mukavan lämmintä eikä ollut edes kova tuuli. Kävelin koiran kanssa lähellä olevalle autiotontille ja oli pakko kaivaa kännykkä taskusta esiin. Hattivatit olivat mitä ilmeisimmin kerääntyneet johonkin tapahtumaan!

Huomenna on taas lauantai ja neljä päivää vapaata. Eilen saapui uudelle televisiolleni tv-taso,. mutta en jaksanut enää illalla alkaa sitä kasaamaan. Tv-taso on samaa sarjaa kuin aiemmin jo saapunut senkki, jonka kokoamisessa minulta meni viisi tuntia. Enkä jaksanut tänäänkään, mutta huominen alkanee heti aamiaisen jälkeen kalusteiden kasaamisella. Tiistaina tulee sitten loput eli sohva, nojatuolit, sohvapöydät ja kukkapöytä. Sen jälkeen puuttuu enää olohuoneen matot, jotka näillä näkymin saapuvat tämän kuun lopussa. Ja huomenna olisi ohjelmassa vielä yhden seinän maalaaminen. Täytyy vain ensin hakea siskoltani lainaksi pitkät tikkaat, jotta yletyn lähes neljän metrin korkeuteen maalaamaan. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti