torstai 8. toukokuuta 2014

Pöhkörinteen prinsessa

Eilen osui silmiini eräässä Facebookin ryhmässä divaanin tapainen pikkusohva. Ihastuin sohvaan välittämästi, mutta ajattelin, ettei minulla varmaan ole mitään mahdollisuuksia huutaa sitä itselleni. Yllättäen sohva olikin myynnissä Helsingissä ja sen kokoinen, että se mahtuisi farmariautoon. Niinpä tein tarjoukseni. Menin aikaisin nukkumaan enkä tiennyt, miten huutokaupassa lopulta käy. Aamulla minua oli odottamassa iloinen yllätys: tarjoukseni oli ollut korkein. Tänään kävin siskoni kanssa hakemassa pikkusohvan ja kesäloman alussa pääsen kunnostamaan sen puuosat kultamaalilla.
Nyt siis "Pöhkörinteen prinsessalla" on valtaistuin. Ja nyt on viimein saatava yliote työhuoneen remontista, sillä siihen huoneeseen valtaistuimeni haluan. Kelpaa tuossa istuskella ja siemailla ruusukuvioisista posliinikupeista kahvia.  Tai vaikkapa mansikoita ja kuohuviiniä.
Viikonloppuna - jos sää sallii - odottaa kuitenkin ensin pihatyöt. Takapihalta sain kuusi muovista puutarhatuolia lahjoitettua Facebookin kautta pois ja nyt pihalla on paljon enemmän tilaa.  Talven aikana rikkoutuneet ruukut ja muut roskat on siivottava pois ja vietävä kahden hengen kalusteet pihalle. Huomenna voisin oikeastaan ostaa jo vähän orvokkejakin ruukkuihin.  Suoraan avomaalle kylvettävät siemenet pitää ripotella kasvulaatikoihin. Nyt täytyy vain toivoa, että nivelet pysyy kunnossa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti