lauantai 3. toukokuuta 2014

Valehteleva vaaka

Selvisipä sitten äkillisen painoni putoamisen syy: olohuoneen nukkamatto! Digitaalivaakani nimittäin tekee noin 3 kg heiton riippuen siitä, onko vaaka parketin päällä vai maton päällä. Siitä huolimatta painoni oli kuin olikin pudonnut kuukaudessa 4,9 kg. Olen tyytyväinen saavutukseen.
Vappu tuli ja meni.  Minulla on ollut päivystysviikko, joten työajan lyhentäminen ei ole ollut tällä viikolla mahdollista. Ruuan piti siis olla helposti valmistuvaa. Olin kutsunut siskoni, tyttäreni puolisoineen sekä vanhempani vappuaatoksi päivälliselle ja suunnitelmissani oli 70-luvun retroruoka. Alunperin listalla oli lämpimät voileivät, mutta Citymarketissa ei ollut mitään luomukinkkua eikä luomumakkaraa, joten jouduin muuttamaan suunnitelmiani. 70-luvun ruokahittejä olivat kuitenkin myös uuniperunat sekä katkaravut ja avocado. Juomana ehdottomasti boolia! Retrohenkinen kattaus syntyi Sarviksen astioilla.
Vappupäivän aamuna siskoni tuli aamiaiselle ja söimme edelliseltä illalta jääneitä ruokia. Vappulounashan meillä oli perinteiseen tapaan Korpilammella, mutta ikävä kyllä kaikki kännykällä ottamani kuvat tärähtivät.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti