tiistai 6. marraskuuta 2012

Kekri

Lauantaina vietimme Kekriä, suomenuskoisten tärkeintä juhlaa. Kekristä alkaa uusi vuosi. Vaikka virallisesti vuosi vaihtuukin Marrasyönä eli lokakuun viimeisenä päivänä, käytännön syistä Kekrin viettäminen on helpompaa viikonloppuna.

Koko viime viikko meni töissä ja iltaisin koitin raahata kaupoista niin paljon Kekrin päivällistä varten tarvitsemiani raaka-aineita kuin vain yhdellä kertaa sain bussissa kotiin tuotua. Lihaa, juureksia, juomia, kermaa jne.

Tarkoitukseni oli ottaa päivällisen ruuista kuvia ja lisätä myös ohjeet sivuilleni, mutta siihen ei yksinkertaisesti ollut aikaa. Uuni ja kaikki hellanlevyt olivat jatkuvassa käytössä eikä muutama ylimääräinen käsi olisi ollut pahitteeksi. Keittiöni on kuitenkin pieni eikä siellä 9:n hengen päivällistä laittaessa ole mahdollista raivata tilaa valokuvaamiseen. Joitakin kuvia kuitenkin tuli napsittua päivällispöydästä.


Emäntänä ja valokuvaajana toimiminen samaan aikaan ei onnistu minulta eikä varsinkaan tuon järjestelmäkameran kanssa.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti