maanantai 15. marraskuuta 2021

Hitaasti, mutta varmasti

 Nimittäin valmistuu keittiöremonttini. Tänään töiden jälkeen sain maalattua keittiötikkaat toisen kerran, pestyä keittiön ikkunan ja silitettyä verhot. Vanhan ruokapöydän purkaminen osiin ei ollut kovin helppo homma, koska sormissani ei yksinkertaisesti ole kovin paljoa voimaa. Olisi myös helpompaa, jos voisin mennä lattialle polvilleni, mutta tekonivelten kanssa se ei oikein onnistu. Käy selän päälle, kun työskentelee huonoissa asennoissa. Lopuksi pesin vielä keittiön lattian ja laitoin matot takaisin lattiaan. Huomenna kasaan uuden pöydän sekä uudet tuolit ja laitan loput tavaroista omille paikoilleen. 





Uusia koronatartuntoja ilmoitettiin tänään 3166. Nämä olivat neljältä päivältä. Perjantaina tartuntoja todettiin 880, lauantaina 933, sunnuntaina 770 ja tänään maanantaina 583. 

Pitkin päivää olen syönyt mitä kaapista on löytynyt eli edellisten päivien jämiä. Päivälliseksi tein nopeasti pastaa ja jauhelihakastiketta sekä tomaatti-sipulisalaattia. Tarkoitukseni oli laittaa Lindströmin pihvejä, mutta päätin tehdä vain jotain helppoa ja nopeaa. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti