perjantai 12. elokuuta 2022

Tonnin raja meni rikki

 Tänään on juhlapäivä. Enää 999 työpäivää eläkeikään. Hyvä puoli vielä on, että tuo sisältää myös tulevat lomat. Todellisia työpäiviä on siis vähemmän kuin 999.

Viimeisen viikon ajan minulla on ollut lonkka todella kipeä. Niin kipeä, että viime lauantaina en päässyt edes portaita alas keittiöön. Onhan tämä vaivannut jo useamman vuoden, mutta on välillä parempi ja välillä huonompi. Ja kun ei oikein toimivaa kipulääkettäkään löydy, pitää turvautua taas vain hevoslinimenttiin sekä muutama vuosi sitten hankkimaani tens-laitteeseen. 

Olen kokenut jo kaksi tekonivelleikkausta työelämässä. Oikean polven tekonivelleikkaus heinäkuussa 2018 ja vasemman helmikuussa 2019. Molemmilla kerroilla totesin, että 2 kuukauden sairasloma oli liian lyhyt. Ja molemmilla kerroilla sentään oli joitain kipulääkkeitä, joita saatoin leikkauksen jälkeen käyttää. Nyt tilanne on toinen. Haluan päästä eläkkeelle ennen lonkan tekonivelleikkausta. Tai viimeistään niin, että leikkauksen jälkeen pidän kesälomaa ja sitten siitä suoraan eläkkeelle. Haluan kuntoutua rauhassa, kiirehtimättä väkisin. 

Heräsin tänään sumuiseen aamuun. En muista, että tänä kesänä olisi ollut näin paljon sumua, joten piti hakea kännykkä ja napata parvekkeella pari valokuvaa. 

Aamiaisen syötyäni aloitin työpäivän. Oli edelleen varsin hiljaista enkä saanut kovinkaan paljoa aikaiseksi, joten lopetin työt jo puolilta päivin. Käytin Stellan ulkona ja sen jälkeen menin käymään lähikaupassa. Seuraava Citymarketin toimitus tulee vasta huomenna ja halusin kauniina loppukesän päivänä grillata. Pienessä K-Marketissa valikoima on suppea, joten ostin vain makkaraa sekä valmiita broilerivartaita. Jälkimmäiset olivat "punalaputettuja" eli -30%. Lisäksi kaupan valmiita einessalaatteja sekä pari pulloa Corona-olutta. 


Sain ujutettua Stellan iltalenkityksen "seuraavalle sukupolvelle", joten nyt pääsen pistämään sytostaatit ja sen jälkeen television ääreen. Ystäväni kanssa seuraamme nyt Ensitreffit alttarilla UK -sarjaa ja on hauskaa kommentoida viestittelemällä ohjelmaa. Aamulla on päästävä aikaisin sängystä ylös, koska täytyy viedä Stella aamulenkille. Ja on paljon muutakin tehtävää heti aamusta ennenkuin päivälämpötila nousee taas hellelukemiin. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti