lauantai 20. lokakuuta 2012

Maalari maalaa taloa

Keskiviikkona pääsin lähtemään töistä jo puoli kuuden aikaan ja suunnistin suorinta tietä Ruoholahteen K-Rautaan. Ostin maalia niin olohuoneen seinää kuin sohvaakin varten. Kotona Tikkurilan sivuilta katsomani värisävy laama olikin kaupassa katsottuna liian vaalea ja päädyin värisävyyn  siitake. Sohvan halusin ruskeaksi, mutta oli vaikea valita kahden ruskean väliltä. Päädyin punaruskeaan, vaikka hieman epäilin sävyn olevan sittenkin väärä.

Eilen iltapäivällä tyttäreni puoliso kävi maalaamassa olohuoneen seinän. Aiempi kellertävän ruskea vaihtui verhoihin ja pöytäliinaan paremmin sopivaksi harmaanruskeaksi.
Jostain syystä heräsin tänä aamuna jo klo 5:30 ja olin aivan pirteä. Keitin aamukahvit ja mietin, mitä siihen aikaan aamusta voisi tehdä ilman, että vielä unessa olevat seinänaapurit eivät häiriintyisi. Katselin sohvaani ja totesin, että sohvan maalauksen voisi aloittaa.
Ensimmäisen kerroksen maalaamisen jälkeen olikin hyvä aloittaa päivän työt ja suunnittelin lopettavani työpäivän  jo hyvissä ajoin iltapäivällä. Toisin kuitenkin kävi, mutta pääsin kuin pääsinkin hakemaan aiemmin viikolla Etolasta tilaamani vaahtomuovit postista.
Illalla maalasin sohvaa vielä toisen kerroksen ja sen jälkeen oli mukavaa vain tilata vuohenjuusto-rucola-pizza ja rentoutua television ääreen. Huomenna maalausurakka jatkuu.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti