tiistai 29. tammikuuta 2013

New York, New York

Eilen päätin, että tänä vuonna on pakko päästä maailmalle. Floridan konferenssi jää tänäkin vuonna väliin ja ennen joulua mietin, että voisin lähteä käymään vaikkapa Turkissa. En ole siellä ennen käynyt, joten olisi jo aika.

Viime vuosina olen tukenut tyttäreni matkustelua huomattavasti enemmän kuin poikani matkustelua. Itse asiassa 100% enemmän. Kun ostin heille joululahjaksi matkan Meksikoon, kysyin pojaltani, haluaisiko hänkin matkan jonnekin, esimerkiksi Las Vegasiin. Mutta ei kuulemma halunnut.  Vaikka en olekaan koskaan laskenut, että molemmat lapseni saisivat yhtä paljon, ero matkustamisessa on tullut jo huomattavaksi. Niinpä eilen kysäisin pojaltani, lähtisikö hän loppukesästä kanssani New Yorkiin.

Ja vastaus oli myönteinen!! Jippii! Poika on matkustellut isänsä kanssa - mm. New Yorkissa - mutta minun kanssani ei kertaakaan. Joten nyt on jo korkea aika! Kunhan saan lomiani varmisteltua keväämmällä, täytyy varata matka. Kissatkaan eivät ole ongelma, sillä siskoni tytär lupautui hoitamaan miukulaiset lomaviikkomme ajan. New York, New York!!!!!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti