torstai 31. tammikuuta 2013

Mummonpiirakka

En ollutkaan pariin päivään hakenut postia. Oli iloinen yllätys, kun löysin postilaatikosta kirjeen. Kuoressa oli kortti sekä kolme pussia teetä. Yksi niistä lempiteetäni Mummonpiirakkaa. Työkaverini sekä hänen vaimonsa lähettivät "parane pian" -tervehdyksensä teen muodossa ja tämä oli todella mukavaa, koska olen koittanut vähentää kahvin juontia. Mainostan nyt samalla teekauppaa, josta tuota lempiteetäni on saatavilla. Kauppa on siis Helsingissä sijaitseva Ounce.

Sairaalassa ollessani ensimmäisiä vieraita omaisten jälkeen oli työkaverini, josta syyskuussa blogissani kirjoitinkin. Hän toi minulle sairaalaan nallen, joka nyt vahtii kissoja olohuoneen sohvalla.

Tänään kävin Myyrmäessä verikokeissa. Pääsin siskoni kyydissä autolla ja laboratoriossa käynnin jälkeen kävimme lounaalla. Salaattiannoksestani jaksoin syödä vain puolet!! Uskomatonta, miten tällainen sairastuminen voi viedä ruokahalun.

Illalla lähdin käymään vielä pankkiautomaatilla ja lähikaupassa. Ulkona oli postikorttimaisen kaunista, koska lunta oli jälleen pyryttänyt. Auraamattomilla teillä käveleminen otti tavallistakin enemmän voimille ja kotiin päästyä oli pakko mennä hetkeksi aikaa lepäämään. Huomenna olisi viimeinen sairaslomapäivä. Mielenkiinnolla odotan, mitä lääkäri perjantaina jälkitarkastuksessa toipumisestani toteaa.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti