Sadesään ainoa hyvä puoli on, että on tullut taas laitettua ruokaakin Myrskysäässä kun ei oikein huvita lähteä ravintolaan syömäänkään. Perjantaina tuli laitettua nachopelti, guacamolea ja salsa verdeä. Kyytipojaksi meksikolaista olutta.
Eilen tein kuivatulla ruohosipulilla maustettuja raakana paistettuja perunoita, mifusta, chilistä, punasipulista ja kirsikkatomaatista tehtyä paistosta, avocadosalaattia sekä sekasalaattia.
Tänään aamiaiseksi bageleita, joiden välissä kylmäsavulohta sekä chilillä ja tuoreella korianterilla maustettua katkarapumajoneesia. Lisäksi keitetty kananmuna. vastapuristettua veriappelsiinimehua sekä vadelmia ja karhunvatukoita Valion irish cream & coffee -rahkan kanssa.
Päivällisellä alkuruuaksi kylmäsavulohta, suolasienisalaattia, maustekurkkua sekä hunajaa ja smetanaa.
Kokeilen aina välillä erilaisia lihankorvikkeita. Tyttäreni kun ei syö lihaa, joten on mukava kehitellä uusiakin juttuja. Vaikka tästä ruuasta tulikin oikein hyvää, en edelleenkään oikein innostu soijasta, nyhtökaurasta, tofusta yms. Soijapadassa siis soijaa, herkkusieniä, porkkanaa, selleriä ja sipulia. Liemessä punaviiniä ja mausteita. Lisukkeena keitetyt perunat sekä miniparsaa.
Uusi viikko on taas alkamassa. Kuluneen viikon olin päivystäjänä ja lupauduin päivystämään vielä ensi viikonkin. Tarkoittaa käytännössä, että tietokoneen ääressä on oltava klo 8-16. Normaalisti on liukuva työaika, mutta päivystäessä ei. Onneksi meillä ei sentään ole ilman erillistä sopimista ilta-, yö- eikä viikonloppupäivystystä.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti