tiistai 14. elokuuta 2018

Ulkoilua, kyläilyä ja punaviiniä

Vihdoin koitti päivä, jolloin uskaltauduin ulos. Ulkoiluani on tähän asti estänyt pelko pihassani olevista rappusista, joissa ei ole kaidetta. Miten selvitä niistä? Tänään iltapäivällä halusin kokeilla, miten portaissa kulkeminen onnistuu. Ja hyvin onnistui. Kävin kääntymässä pihatiellä ja sitten takaisin sisälle.

Alkuillasta, kun olin syönyt ja käynyt suihkussa, päätin yllättää vanhempani vierailulla. He asuvat samassa rivitaloyhtiössä, mutta eri rakennuksessa. Poikani lähti viemään koiraa ulos samaan aikaan ja katsoi, että pääsen kyynärsauvoihini kompuroimatta vanhempieni pihaan. Ilokseni siellä oli myös siskoni sekä siskoni poika kahden lapsensa kanssa. Oli oikein ihanaa nähdä taas näitä lapsukaisia, jotka ovat aina olleet isotädilleen niin rakkaita murusia. Kun näytin lapsille polvessani olevaa haavaa, vanhempi (kohta 4 v) poika totesi "Voi ei!" ja nuorempi (kohta 3 v) tyttö "Oi voi!". Lapset olivat hyvin kiinnostuneita pitkästä leikkaushaavastani ja siitä, mitä polvelleni oli tehty. Kerrottuani isompi lapsista iloisesti sanoi "Nyt sulla on uudet luut!".

Istuin vanhemmillani tunnin verran ja sen jälkeen lähdin vielä käymään siskollani, joka niinikään asuu samassa rivitaloyhtiössä. Joimme siellä lasilliset punaviiniä ja voi miten se maistui hyvältä! Kotiin palattuani ei tarvinnutkaan tehdä muuta kuin tilata Pizzaonlinestä hampurilaiset ja mennä masunsa viereen makaamaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti