lauantai 16. maaliskuuta 2013

Hemmottelupäivä

Tänään on kulunut tasan kolme kuukautta siitä, kun munuaisvaltimoni repesi. Ja ensimmäinen kerta sen jälkeen, kun kävin Helsingin keskustassa. Uuteen elämääni kuului myös hiusten vaalentaminen ja olinkin ostanut marketista tarvittavat aineet värinpoistoon ja värjäykseen. Onneksi muutama viikko sitten tulin maininneeksi aikeistani Facebookissa. Ystäväni teinivuosiltani - kampaaja ammatiltaan - kommentoi silloin muutaman varoituksen sanan. Ja hyvä niin. Tänään siis marssin ystäväni kampaamoon ja hän teki vaalennuksen.

Tavoite oli vaalentaa hiuksiani asteittain ja mahdollisimman hellävaraisesti. Jo tämä ensimmäinen vaalennus tuotti tuloksen, johon olen erittäin tyytyväinen. Ennen kesää menen vielä uudestaan, jolloin laitetaan vaaleita raitoja lisää ja vaalennetaan juurikasvua. Vähitellen pääsen lopulliseen tavoiteväriini.

Olin kaupungilla hyvissä ajoin ja käytin ylimääräisen aikani kierrellen Forumin kauppakeskuksessa. Ja koska olen täysin hullaantunut tämän kevään muotiväreihin, tarttui alennusmyynnistä mukaani vaatteitakin. Jotta hurahdukseni olisi täydellinen, ostin myös kahdet pehvanlevittäjät (= kukkakuvioiset housut).

Kampaamossa koin mieluisan yllätyksen, sillä toinenkin ystäväni teinivuosiltani sattui olemaan siellä asiakkaana. Saimme vaihdettua puhelinnumerot ja sovittua, että tapaamme shoppailun, tapasten ja  viinilasillisen merkeissä.

Kävin myös Ouncen teekaupassa, jossa istuin tovin omistajan kanssa teetä nauttimassa. Ja tokihan sieltä lähti mukaan muutama unssi teetäkin. Lopuksi Myyrmannin kautta kotiin ja koska olin tehnyt suururakan hemmottelemalla itseäni lähes koko päivän, tunsin olevani ansainnut vielä lasillisen punaviiniä ja hieman tapaksia.

Ja sitten ei muuta kuin telkkarin ääreen!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti