tiistai 12. maaliskuuta 2013

Keittiöön uudet verhot

Aurinko on paistanut kauniisti jo monena peräkkäisenä päivänä. Tänään kiirehdin töiden jälkeen pesemään keittiön ikkunoita, jotta saisin uudet verhoni ripustettua ikkunaan. Sisäikkunat pestyäni tajusin, että ikkunan edessä oleva hyllykkö estää ikkunan avaamisen. Hylly piti siis purkaa. Melkoinen urakka ja päätin, että siirrän sen keittiössä toiselle seinälle, jotta jatkossa ikkunoiden pesu ei edellyttäisi hyllyn purkamista. Ja kuten aina aloittaessani siivouksen: lopputuloksena on useita päiviä kestävä kaaos.

Tavarat siis pöydille sekä lattialle ja hyllyjen purkuun. Ikkunat sain pestyä, mutta kun nostin silityslautaa kaapista, vatsassani tuntui inhottava repivä kipu. Ja sen jälkeen toisen hyllyn purkaminen sekä niiden paikkojen vaihtaminen tuntui täysin utopistiselta ajatukselta. Liikun kädellä vatsaani tukien eikä nostelemisesta ja kurkottelemisesta taida tänään tulla mitään.

Verhot on nyt kuitenkin ikkunassa ja enää ulkolasi pesemättä. Sen pesen sitten, kun ovesta pääsee taas takapihalle. Olisihan sen voinut pestä avaamalla myös uloimman ikkunan, mutta kahden kissan kanssa en uskaltanut ottaa riskiä.

Peltipurkkikokoelmaani tuli tänään täydennystä, kun siskoni ystävällisesti kävi hakemassa paketin postista.

Huomenna on uusi päivä ja toivon, että pystyisin jatkamaan keittiön siivousta illalla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti