tiistai 26. maaliskuuta 2013

Sattuu ja särkee

Jos jotain inhoan niin sairastamista! Sitä väsymyksen, tylsyyden ja avuttomuuden tunnetta, kun makaa sängynpohjalla jaksamatta eväänsä liikauttaa. Jyrän alle jäänyttä olotilaa. Ja sitten, kun on hereillä, miettii kaikkia niitä kymmeniä asioita, jotka tänäänkin olisi pitänyt tehdä, mutta jäävät tekemättä.

Palveluita olen oppinut sairasteluiden myötä käyttämään. Ihan ehdoton ykkönen on Alepan kauppakassi. Teen ostokseni netissä ja ne toimitetaan kotiovelle. Voisin toki yleensä lähettää kuopuksen ostoslistan kanssa kauppaan, mutta tämän palvelun avulla voin tehdä isonkin tilauksen. Nyt on kuopuskin sairaana, joten kauppaan lähtijöitä ei ole.

Reilu kymppi on pieni hinta siitä, että ostokset kerätään, pakataan ja toimitetaan kotiovelle. S-etuasiakkaana saisi alle seitsemällä eurolla. Jos hakisin tämän satsin kaupasta itse, joutuisin tekemään ainakin kaksi, todennäköisesti kolme kauppareissua. Ja jos miettii siihen kuluvaa aikaa suhteessa tuntipalkkaansa, niin olisi terveenäkin järkevämpää tehdä sekin aika töitä, mikä menee ruokakauppaan, ja käyttää aina kotiinkuljetuspalvelua.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti