perjantai 1. maaliskuuta 2013

Stepperi

Hyvää Kalevalan päivää! Ja hyvää torstaita! Jostain syystä olen elänyt koko päivän perjantaita ja vasta siskoni sai minut havahtumaan siihen, että onkin vasta torstai. Huutamani "mummoastiat" ovat nimittäin saapuneet postiin ja tarvitsen niihin sekä kantoapua että autokuskin. Minä olisin jo täyttä päätä mennyt huomenna aamulla niitä hakemaan, mutta onneksi siskollani sentään on ajantaju tallella. Jospa siis ensin tekisi työpäivän ja vasta sen jälkeen menisi hakemaan paketteja.

Olen yrittänyt huutokaupoista ja kirpputoreilta löytää siskolleni myrkkylasia, mutta tuloksetta. Yleensä ne päätynevät antiikkiliikkeisiin. Toissapäivänä sellaiset kuitenkin osuivat silmiini yhdessä Facebookin ryhmässä. Tartuin tilaisuuteen ja nyt on siskolleni sekä synttäri- että joululahjat hankittuna. Tosin annan nuo astiat hänelle heti huomenna, kun olemme noutaneet paketit postista. Ei tarvitse keksiä niille säilytyspaikkaa.

Päivällä oli soittoaika lääkärille. Nykyisin se tarkoittaa sitä, että lääkäri soittaa potilaalle. Verenpaineeni ovat jo kolmatta päivää täysin normaalit eikä verikokeissakaan ilmennyt mitään poikkeavaa. Kahden tai kolmen kuukauden päästä viikon verenpaineseuranta ja soittoaika omalääkärille. Lääkitys on siis kohdillaan ja nyt vain keventäen kohti kesää.

Kevennyksestä tulikin mieleeni, että tänään saapui "kuntosalini". Tai siis ministepperi. Tämäkin kuuluu asioihin, joita en vielä vuosi sitten olisi osannut kuvitellakaan näkeväni olohuoneessani.

Tämä olikin varsinainen ihmelaite, sillä välittömästi sitä kokeiltuani tunsin keventyneeni. Saan todellakin painaa poljinta, jotta se liikahtaa yhtään mihinkään. Ja minä kun luulin olevani painava. Nyt alkaakin sopivasti Criminal Minds, joten ei muuta kuin steppailemaan.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti