maanantai 15. heinäkuuta 2013

Keskikesä

Tänään on lähestulkoon keskikesä. Syksyyn on yhtä paljon aikaa kuin on kulunut keväästä. Pieni haikeus hiipii ajoittain mieleeni, mutta torjun sen nopeasti. Ja tänään on ollut aivan ihana kesäsää: aurinkoa ja lämmintä.

Suunnitelmissani oli siivouspäivä, mutta aamulla sain vinkin Vantaan Varistossa olevasta konttikirppiksestä. Minulla ei ollut aavistustakaan, mikä on konttikirppis, mutta aurinkoisena päivänä ajatus kirpputorista vaikutti huomattavasti mukavammalta kuin siivouspäivä. Ystäväni innostui lähtemään mukaan ja kävimme aamupäivällä pienellä parkkipaikalla olevalla kirpputorilla, jossa ihmiset myivät tavaroitaan autojensa takakonteista. Ihan kiva kirpputori, mutta en löytänyt sieltä mitään.

Koska aikaa kirpputorin kiertämiseen ei mennyt varttia kauempaa, päätimme jatkaa matkaamme Hietalahden kirpputorille. Poikkeuksellisesti Hietalahden kirpputori on siirtynyt Kansalaistorille ja se sopi suunnitelmiimme varsin mainiosti.


Ei liene vaikea arvata, että silmiini osui ensimmäisenä oranssia. Maltoin kuitenkin mieleni ja vasta koko kirpputorin kierrettyämme palasin takaisin oranssien unelmien luokse.

Perjantaina hain postista yhden uuden Anita Wangelin purkin, violetin suorakaiteen muotoisen. Kansalaistorin kirpputorilta mukaani lähti "mummoastioihini" sopiva venäläinen tarjoilukulho, pyöreä oranssi peltirasia sekä monikerroksinen muovirasia pikkusyötäviä varten.





Kirpputorien ja päivälenkin jälkeen jalat olivatkin aivan muhennosta, joten heittäydyin sohvalle selailemaan keittokirjoja. Mieli teki jotain mausteista ja päivälliseksi tein jättikatkarapuja intialaisittain, basmatiriisiä, raitaa ja mangochutneytä.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti