sunnuntai 14. heinäkuuta 2013

Reisilihakset

Huomenna tulee viikko siitä, kun hankin koiran. Eilen huomasin, että läskin ja selluliitin alla minulla oli kuin olikin reisilihakset. Ja ne olivat kipeät. Ovat edelleenkin. Reipas lenkkeily kolme kertaa päivässä on saanut myös pakaralihakseni ja nilkkani huutamaan hoosiannaa. Sen sijaan en enää hengästy yhtä paljon kuin vielä sunnuntai-iltana.

Varsin nopeasti alkaa liikunta tuntua kehossa ja se on hyvä asia. Sitähän varten minä koiran otin. Viikko sitten ostin apteekista - tarjouksesta - neljän päivän Easy diet -kuurin. Ajattelin, että se olisi kätevä startti aloittaa painonpudotus uudelleen. Keskiviikkona söin - tai yritin syödä - toimistolla aamiaiseksi Easy dietin omena-kaurapuuron, mutta maku oli niin hirveä, että kahden lusikallisen jälkeen jouduin kaatamaan puuron viemäriin. Olen melko kaikkiruokainen, mutta tuo puuro ei maistunut ruualle vaan kemikaaleille.

Tänään Stella pääsi ensimmäistä kertaa kanssani koirapuistoon. Mukaan tuli myös tyttäreni koira Mango ja puistossa oli meidän sinne saapuessamme vielä nuori tyttökoira Daisy. Kaikki kolme koiraa tulivat loistavasti toimeen keskenään ja puistossa vierähtikin nopeasti puolitoista tuntia.




Kotiin palattuamme Stella söi, joi ja meni nukkumaan ja minä laiskottelin television ääressä. Olin syönyt vain aamiaisen eikä lämpimänä päivänä oikein ruoka maistu, joten tein itselleni ensin janojuomaksi kannullisen sangriaa.

Sangriasta sain myös idean tehdä espanjalaista munakasta ja sen seuraksi voimakkaasti savupaprikalla maustettuja lihapullia.

Ilmatieteen laitoksen ennusteen mukaan aurinkoinen ja lämmin sää jatkuu ainakin keskiviikkoon asti, joten imurointia ja lattioiden pesua on turha jättää odottamaan viileämpiä ilmoja. Huomenna siis on siivouspäivä. Ja voisin ehkä ryhtyä miettimään jotain muutakin kirjoittamisen aihetta kuin koira!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti