sunnuntai 8. maaliskuuta 2020

Melkein sänkypäivä

Enpä muista milloin viimeksi olisin saanut viikkosiivouksen tehtyä yhdessä päivässä! Ehkä asiaa auttoi, että tein perjantai-iltana isommat annokset ruokaa, joten viikonlopusta on ruuanlaittoon mennyt vain hyvin vähän aikaa. Eilinen päivälliseni oli raakalihasalaattia. Tämä ruoka on sellainen, jota kovin moni ei halua syödä siksi, että lihaa ei todellakaan ole kypsennetty. Naudan ulkofilesuikaleet laitetaan puoleksi tunniksi marinadiin, jossa on soijakastiketta, sesamiöljyä, raastettua tuoretta inkivääriä, murskattua valkosipulia sekä chiliä. Lisäksi erilaisia kasviksia ja majoneesista ja wasabi-tahnasta sekoitettu kastike.
Viikkosiivouksen jälkeen päätin vain laiskotella. Makoilin sängyssä ja katselin Dplaylta uusinta kautta Exiä rannalla Ruotsi. Sopivan "aivot narikkaan" katsottavaa. Kissatkin pitävät ohjelmasta tai ainakin makoilusta kanssani sängyssä. 
Heräsin tänäkin aamuna jo ennen kahdeksaa. Vapaapäivinä aikainen herätys ei tunnu lainkaan tylsältä. Ei varsinkaan sellaisina aamuina, kun koko päivänä ei tarvitse mennä minnekään. Tikrun kanssa syötiin aamiaista. Croissantia, kylmäsavulohta, katkarapuja ja kasviksia.Lisäksi mansikoita ja vaniljarahkaa sekä kahvia.
Tänään ei tarvinnutkaan tehdä yhtään mitään. Tai tietysti käydä Stellan kanssa lenkillä. Ei ollut yhtäkään työasiaa tekemättä ja kotihommiakin normaalia vähemmän. Tietenkin kotona olisi paljon tekemistä, mutta nyt ei ollut mitään sellaista, mikä olisi ollut pakko tehdä juuri tänään. Keväinen ilma houkutteli iltapäivälläkin ulos ja kävin tekemässä pienen kävelylenkin.
Lopun päivää jatkoin sängyssä makoilua ja Dplayn katsomista. Ja netissä surffailua. Nyt vielä koira iltalenkille ja sen jälkeen nukkumaan. Ensi viikon kun vielä jaksaa, sitten alkaa neljän päivän vapaa. Päätin sittenkin ottaa muutaman talvilomapäivän. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti