lauantai 15. maaliskuuta 2014

Bayside Marketplace

Uusi aamu, uudet kujeet.  Tänään kävimme Ihopissa aamiaisella ja palvelu oli siellä hieman nopeampaa. Jonottaa kuitenkin sai kuten joka paikassa täällä. Tämän päivän aamiaiseni ei ollut eilistä terveellisempi, mutta en voinut vastustaa kiusausta. Pekonin ja munien lisäksi siis vielä pannukakkuja, mustikkahilloa ja kermavaahtoa.
Aamiaisen jälkeen matka jatkui Miamin keskustaan ja siellä Baysiden ulkoilmaostoskeskukseen. Olin jo Suomesta lähtiessäni ottanut ylös osoitteen Harley Davidsonin kaupasta, jossa myydään myös vauvanvaatteita. Siskoni poika avovaimoineen saa esikoisensa syyskuussa, joten olihan minun haettava tulevalle vauvalle Harley Davidsonin kaupasta jotain. Parkkipaikka löytyi kuin löytyikin pilvenpiirtäjien täyttämästä Miamin keskustasta.

Kiertelimme ostoskeskuksen kauppoja ja sain ostettua sieltä monet tuliaiset. Myös tuliaisia tulevalle sukulaiselle eli Harley Davidsonin huppari, t-paita ja housut.
Ulkoilmaostoskeskuksen lisäksi Baysidessä oli satama, jossa oli juuri sellaisia veneitä, joita on tottunut näkemään televisiosarjoissa. C.S.I Miamin Horatiota ei kuitenkaan näkynyt. Ihastelimme veneitä ja mietin, montako miljoonaa edessämme olleet paatit mahtoivatkaan maksaa.
Baysidessä oli myös Miamin Hard Rock Cafe, jossa oli tietenkin aivan pakko käydä! Joimme lasilliset ja kävin shoppailemassa nuorisolle sekä siskolleni tuliaisia sen myymälästä. Ravintolan seinällä oli mm Michael Jacksonin punainen nahkatakki sekä paljon muuta nähtävää.
Aurinkoa, latinorytmejä ja ostoksia. Olimme jo aikeissa lähteä hotellille, kun päätimmekin käydä laittamassa lisää rahaa parkkimittariin ja palata takaisin rantaan kuuntelemaan musiikkia ja sen jälkeen vielä syömään päivällistä. Ihmiset tanssivat ja nauttivat rennosta elämänmenosta. Päivällisen söimme kuubalaisessa Mambo -ravintolassa ja syömäni ateria oli yksi parhaimmista, mitä olen elämäni aikana syönyt.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti