perjantai 21. maaliskuuta 2014

Kotiinlähtö

Lähdimme aamulla kohti Orlandon lentokenttää. Navigaattori ohjasi meidät sinne hyvin eikä liikenteessä ollut mitään ongelmia. Löysimme myös helposti paikan, johon auton saattoi luovuttaa. Kun olimme saaneet lähtöselvityksen tehtyä ja pääsimme eroon matkalaukuistamme, istuimme vielä hetkeksi lentoaseman ulkopuolelle nauttimaan Floridan lämmöstä.
Lentokentällä menimme turvatarkastukseen. Olimme varautuneet siihen, että kengät joutuu ottamaan pois jalasta, työkaveri ottamaan kannettavan tietokoneensa erikseen jne, mutta meidät ohjattiinkin toista kautta ja koko turvatarkastus oli minuutissa ohi. Kävimme syömässä aamiaisen ja sen jälkeen kiertelimme hieman lentoaseman kaupoissa ja siirryimme junaan, joka vei meidät oikeaan terminaaliin. Emme saaneet vierekkäisiä paikkoja American Airlinesin lennolle Orlandosta New Yorkiin, joten matka taittui lähinnä omien ajatusten parissa.
Lennolla oli tarjolla ainoastaan juotavaa ja koska tälläkin kertaa meillä oli monen tunnin odotusaika kentällä, kävimme ensimmäisenä John F. Kennedyn kentälle saavuttuamme syömässä.  Tilasin salaatin, sillä en ollut kovin nälkäinen. Edessä oleva lento Atlantin yli alkoi jännittää.
Portin 4 lähellä alkoi kuulua jo suomenkielistä puhetta. Tein viimeiset ostokseni ja ihastuin Desigualin käsilaukkuun. Laukku oli kalliimpi kuin mitä yleensä käsilaukusta maksaisin, mutta koska minulla oli vielä ylimääräisiä dollareita, päätin törsätä.
Istahdimme vielä juomaan vadelmadrinkit ja sen jälkeen sai kotimatka alkaa. Näkemiin Yhdysvallat, ehkä ensi vuonna uudelleen?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti