tiistai 18. maaliskuuta 2014

Konferenssi alkaa

Uusi viikko alkoi pilvisenä.  Joimme hotellilla pikaisesti kahvit ja lähdimme kohti konferenssipaikkaa. Siellä odotti tuttuun tapaan monipuolinen aamiainen ja minä ladoin lautaselle hedelmiä, marjoja, pekonia ja munia. Lisäksi verigreippituoremehua ja kahvia. 
Kävin kuuntelemassa aloitusluennot ja sen jälkeen olikin lounas. Lounas oli katettu paviljonkiin ja viilentyneen ilman myötä alkoi myös sade.  Myöhemmin kuulin, että Orlandoon oli annettu myös tornadovaroitus. Tornadoa ei näkynyt, mutta ruoka oli hyvää. Erityisesti pidin paistin lisukkeena olleesta sipulista, joka oli marinoitu etikassa. Näitä täytyy kokeilla kotonakin!
Lounaan jälkeen oli ensimmäinen akatemia. Meni kyllä osittain yli hilseen, mutta luultavasti asia selviää, kun siihen perehtyy kotona uudelleen. Oli mukava tavata vanhoja tuttuja ja nauttia hyvistä tarjoiluista.

Iltatilaisuus oli tarkoitus pitää Hiltonin edessä olevalla pienellä saarella, mutta sateen vuoksi se pidettiin samassa teltassa kuin missä lounastimmekin. Koska on Pyhän Patrikin päivä, moni konferenssivieras oli pukeutunut vihreään ja myös juhlapaikka oli koristeltu päivän teemaan sopivaksi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti