keskiviikko 12. maaliskuuta 2014

Matkakuumetta

Jopa on taas aikaa vierähtänyt edellisestä postauksestani. Syitä hiljaiseloon on ollut kaksi: olen ollut saamaton eikä mitään erikoista ole tapahtunut.  Noin kuukausi sitten työkaverini huomasi, että on palaamassa lomaltaan USAsta vain 5 päivää aikaisemmin kuin alamme vuotuinen konferenssi Orlandossa alkaisi. Niinpä hän ehdotti, että lentäisikin New Yorkista Helsingin sijasta Miamiin ja minä tulisin sinne. Olisimme Miamissa muutaman päivän ja ajaisimme sieltä Orlandoon konferenssiin.

Ensin ajattelin, että matka tulee aivan liian lyhyellä varoitusajalla. Ei minulla ollut varattuna lentoja, ei hotellihuoneita. Ei ESTA-hakemustakaan. Ulkoinen olemuskin oli talven jäljiltä nuhjaantunut. Mutta ajatus Floridan auringosta neljän vuoden tauon jälkeen alkoi houkutella yhä enemmän. Lopulta oli lentoliput ostettuna ja hotellihuoneet varattuna. Ehdin saada kampaajaltanikin ajan hiusten leikkausta ja väriä varten.

Uusi matkalaukku, putkikassi, käsilaukku sekä älypuhelin oli hankittava myös. Esihistoriallinen nokialaiseni kun ei toimisi Yhdysvalloissa.

Huomenna lennän siis Lontoon kautta Miamiin. Kotiin palaan New Yorkin kautta 21.3. Nyt nukkumaan, sillä aamulla on lähdettävä klo 05:30 lentokentälle.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti