maanantai 17. maaliskuuta 2014

Kohti Orlandoa

Aamu valkeni jälleen aurinkoisena. Aamiaiseksi söimme vain Whole food -kaupasta ostamamme jugurtit ja hedelmät, pakkasimme tavarat ja lähdimme ajamaan kohti Orlandoa. Edessä oli neljän tunnin ajomatka ja tarkoitus oli pysähtyä matkalla syömään. Illalla perillä oli perinteinen konferenssin tervetuliaisjuhla, jossa ei hyvästä ruuasta olisi pulaa.

Pysähdyimme Plazalla tankkaamassa sekä juomassa kahvit ja syömässä voileivät. Näitä voileipä mainostettiin Yhdysvaltojen parhaimmiksi ja kieltämättä paahdettu leipä paisti- ja piparjuuritäytteellä oli hyvää. Plazalla näin myös koiran, jota luulin ensin töpöjalkaiseksi alaskanmalamuutiksi. Omistajalta kysyttyäni selvisi, että kyseessä olikin Siperian husky.
Navigaattori ohjasi meidät Satisfaction Orlando Resorts- hotelliin, jossa aioimme yöpyä seuraavat neljä yötä. Huoneen oven avattuamme ilahduimme, sillä edellisestä hotellista poiketen huoneessa ei ollutkaan kokolattiamattoa vaan kivilattia. Muutenkin huone näytti siistiltä ja uudelta.


Ehdimme huilata hetken, käydä suihkussa ja vaihtaa tervetuliaisjuhlaan sopivat vaatteet päällemme. Konferenssi pidettiin samassa Hilton -hotellissa kuin neljä vuotta aikaisemminkin. Matka Kissimmeessa sijaitsevasta hotellistamme konferenssipaikalle kesti vain noin 20 minuuttia, joten olimme entistä tyytväisempiä hotellivalintaani.
Iltatilaisuus päättyi onneksi jo klo 20, joten ehdimme hyvissä ajoin takaisin Kissimmeehen ja nukkumaan. Aamulla alkaa kolmen päivän tiivistahtinen konferenssi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti