sunnuntai 30. maaliskuuta 2014

Paluu arkeen

Viikko vierähti sairastellessa ja flunssan kourissa ei jetlagistakaan  ollut harmia. Osan tuliaisista sain annettua jo ennen sairastumistani.  Siskoni pojan tulevalle vauvalle toin Harley Davidson -vaatekerran lisäksi myös Disneyn Tiikeri-bodyn pipoineen sekä tietenkin Tiikerin ja I-Haan.  Ihanan pehmeä fleece -peitto pehmoleluineen on myös suvun tulevalle uudelle jäsenelle.
Osa omista hankinnoistani lojuu vielä matkalaukussa, jota en ole ehtinyt vielä purkaa. Ostin itselleni Korsien lisäksi myös muutamat sandaalit kesää varten.
Vuoden alussa liityin hyväntekeväisyyttä harjoittavaan ryhmään, jonka tavoitteena on auttaa ja ilahduttaa vaikeassa elämäntilanteessa eläviä perheitä.  Erään perheen pikkutyttöä lähtee alkuviikosta ilahduttamaan paketti, jossa Orlandosta ostamani Minni -paita ja Minni-vyölaukku.
Monenlaista vaatetta tuli ostettua itsellekin, lähinnä työvaatteita. Eilen kuitenkin liityin Kalorilaskuriin ja tavoitteena on, että ensi vuonna - mikäli menemme taas konferenssiin - voisi ostaa jo vähän pienempiä vaatteita. Olisihan Kalorilaskuria vastaavan ohjelman voinut tehdö itsekin, mutta en  jaksa etsiä kaikkia ravintoaineita ja naputella niitä yksi kerrallaan oman ohjelman tietokantaan. 15 ensimmäistä päivää tuossa palvelussa on maksuttomia ja siinä ajassa varmasti huomaa, onko siitä hyötyä vai ei. Askelmittarin käyn ostamassa huomenna.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti