perjantai 7. elokuuta 2020

Pizzaperjantai

Viikosta on kulunut vasta viisi päivää ja uusia koronavirustartuntoja on jo yli 100. Tänään muistin, että olen unohtanut hoitaa erään asian, joka on hoidettava elokuun aikana. Onneksi nyt on tarvittavia suojaimia, joten sen puolesta tartuntalukujen nousu ei haittaa. Silti toivon, ettei tilanne pahenisi kevään kaltaiseksi. Kun kouluissa palattiin lähiopetukseen 14.5., uusia tartuntoja oli 91 kpl. Eli yhdessä päivässä lähes saman verran kuin nyt viidessä.
Huomiseksi on luvattu hellettä.  Tänäänkin on ollut lämmin päivä, mutta huomenna illalla aion pitkästä aikaa grillata takapihalla. Tämän päivän ostoksissani oli Poppamiehen Kirsikka&Kola grillikastiketta, joka toivottavasti on yhtä hyvää kuin miltä kuulostaakin. Koiran iltalenkin jälkeen tilasin Pizza Drivestä pizzaa. Siitä riittää hyvin huomenna lounaaksikin.Jälkiruuaksi vielä espressoa, punssileivos sekä Jaffa-keksi. 
Huomenna olisi myös tarkoitus siivota etupihaa. Pensaat ovat kasvaneet niin paljon, että pihaani on kohta vaikea päästä. Myös sisällä riittäisi siivottavaa, mutta jos on kovin kuuma, teen vain pihatöitä. Sotkut eivät katoa minnekään ja jos sattuisivat katoamaankin, se olisi vain hyvä juttu. Tänään sain entiseltä työkaveriltani vinkin, että Netflixiin on tullut 3. tuotantokausi Rain-sarjasta. Sitä katsomaan tänä iltana. Nyt on sängyssäni jopa tilaa. Ihanaa, kun on viikonloppu!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti