lauantai 22. elokuuta 2020

Viikko vierähtänyt

Tällä viikollakaan ei ole tapahtunut yhtään mitään. Etätöitä, kotitöitä, Stellan kanssa ulkoilua, television katsomista ja nukkumista. Paitsi viime sunnuntaina. Löysin Facebookin eräästä ryhmästä Olavi Penttilän maalaamia tauluja ja ihastuin kahteen tauluun. Lumileopardi oli täydellinen hankinta siskolleni, kun hän täytti 65 vuotta. Olin jo pitkään miettinyt, että haluaisin itselleni taulun muistuttamaan pandemia-ajasta, joka on ollut varsin erikoinen kokemus. Siis siitäkin huolimatta, että oma elämäni ei ole kovinkaan paljoa muuttunut koronaviruksen vuoksi.
 Sunnuntaina Penttilä ystävällisesti toi taulut minulle. Tapasimme parkkipaikalla ja juttelimme jonkun aikaa hänen ja perheensä kanssa. En ole vielä päättänyt, mihin laitan oman tauluni. Mahdollisesti yläkerran käytävän seinälle, koska silloin taulun ohi tulee käveltyä monta kertaa päivässä.

Eilen kävin hakemassa Vagabondasta ruokaa. Siitäkin huolimatta, että uudet koronavirustartunnat ovat lähteneet tasaiseen nousuun. Vagabondassa on oma sisänkäynti ruokapuolelle ja - kuten tavallista - istuin jälleen ruokapuolella yksin. En edes yritä opetella laittamaan hyvää intialaista ruokaa, koska Vagabonda on niin lähellä.
Viikon pandemiatilanne taas alla olevassa taulukossa.

2 kommenttia:

  1. Postaustoiveita:
    - 3-7 päivän ruokalistat ja annoskuvat kaikilta aterioilta
    - kirjoitus sinun uskostasi
    - listausta siitä, mikä oli parasta 70-, 80- tai 90-luvulla
    - 10 outoa asiaa sinusta
    - päivän rutiinit, tavat, pakkomielteet
    :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ehdotuksistasi! Arkeni tuntuu usein niin tylsältä, ettei tästä ole paljon kirjoitettavaa. Tein jo nyt päivityksen uskostani. Siitä voisin kirjoittaa vaikka kirjan, mutta tässä nyt ainakin alku. Muutkin ehdotuksesi tulen toteuttamaan. Kiitos siis vinkeistä!

      Poista