torstai 8. huhtikuuta 2021

Huomenna tulee paketteja

 Kännykkäni on ilmoittanut tekstiviestin saapumisesta monta kertaa. Sekä Postilta että Matkahuollolta on tullut ilmoituksia pakettieni saapumisesta. Ja viesteissä linkki, josta saan valita toimitusajan. Huomenna on siis tulossa valkoiset seinämaalit, oranssi konemaali, uusi vedenkeitin, munakaappi, muutama tarjotin ja mitähän kaikkea oikein tilasinkaan. Ainoa, mikä vielä puuttuu, on keittiön kuivauskaapin ritilähyllyt. Todennäköisesti ne tulevat ensi viikolla.

Keittiön kaappien ovista ei ole vielä kuulunut mitään, mutta se ei haittaa. Viikonloppuna kuitenkin pääsen laittamaan tavaroita takaisin kaappeihin. Varmistin viime viikolla kalusteasentajalta, että ei haittaa, vaikka kaapit eivät olisikaan ovia asennettaessa tyhjinä. Huominen Citymarketin tilaukseni on tavallista pienempi, koska en halunnut turhaan tilala sellaisia elintarvikkeita, joita minulla on jo. Kun olen saanut kaikki paikoilleen kaappeihin, voin käydä lähikaupassa, jos jotain oleellista puuttuu. 

Lounaan tilasin Woltin kautta Subwaysta. Päivälliseksi paistoin nopeasti naudan ulkofilepihvit ja pannulla peruna-sipulisekoitusta, johon lisäsin vain valkosipulia ja suolaa. Pihvin kanssa valmis punaviinikastike sekä salaattia. 

Tänään hallitus on saanut valmiiksi luonnoksen nk exit-suunnitelmasta. Suunnitelman, minkä mukaisesti rajoituksia ja suosituksia aletaan purkaa. Vaikutti varsin optimistiselta suunnitelmalta. Luonnoksen mukaan sisärajavalvonta päättyisi jo kesäkuussa. Samaan aikaan maailmalta tulee uutisia uusista brasilialaisista virusvarianteista eikä ole vielä mitään tietoa, tehoaako nykyiset rokotteet niihin. Täytyy toivoa, että uusia variantteja ei päästetä maahan. Ei ainakaan ennenkuin ollaan voitu todentaa rokotteiden teho myös niihin. Muussa tapauksessa olemme syksyllä samassa tilanteessa kuin viime syksynäkin. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti