lauantai 10. huhtikuuta 2021

Kaikki vuodenajat samana päivänä

 Tänään on satanut lunta, satanut vettä ja paistanut aurinko. Kaikki vuodenajat samana päivänä. Iltapäivällä alkanut auringonpaiste on ollut hyvä, koska olen vienyt useita kertoja roskia ulos. Ja jälleen kerran paljon pahvijätettä. 

Eilen saapui oranssi maalini ja olen maalannut maustehyllyä sekä puista talouspaperitelinettä. Maali on varsin ohutta ja vaatii useamman maalauskerran ennenkuin väri on tasainen. Kuivuminenkin on melko hidasta, joten menee varmasti useampi päivä ennenkuin hyllyn ja talouspaperitelineen voi ottaa käyttöön.

Aloin katsella Love Island Norja -sarjaa samalla, kun  käyn läpi pahvilaatikoissa olevia kettiötarvikkeita. Montako säilyketölkin avaajaa ihminen tarvitsee? Entä viinipullon avaajaa? Voiveistä? Teloin sormeni ja vaikka haava on pieni, siitä tulee yllättävän paljon verta. Niin paljon, että tulee laastarista läpi. 
Ruuaksi laitoin vain riisiä, kanaa tomaattikastikkeessa, avocadoa sekä salaattia. Koska nyt ei ole lainkaan pöytätilaa vapaana sen paremmin olohuoneessa kuin keittiössäkään, oli syötävä lautanen sylissä. Onneksi sain kuitenkin syödä rauhassa, sillä pienikin tönäisy koiralta olisi tipauttanut lautasen lattialle. 
Eilen aamulla heräsin vähän jälkeen seitsemän, kun puhelin soi. Kalusteasentaja soitti ja kertoi, että nyt hänellä olisi kaapinovet. Puin nopeasti päälleni ja ovet laitettiin jo heti aamusta paikoilleen. Nyt ei ole siis enää muuta jäljellä kuin oma osuuteni keittiön maalaamisessa. Tavarat on kuitenkin saatava ensin kaappeihin paikoilleen, koska nyt keittiössä ei mahdu maalaamaan kattoa. Huominen menee varmaan vielä tavaroiden lajittelussa, joten katon ja seinien maalaaminen jää ensi viikkoon tai ehkä ensi viikonloppuun. 
Uutisia en ole katsonut tänään lainkaan. Ehkä pitää katsoa iltauutiset, jos niissä olisi jotain tärkeää. Pandemiatilanne on ennallaan. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti