sunnuntai 11. huhtikuuta 2021

Uusi viikko alkaa

 Välillä tuntuu, että vaikka touhuan aamusta iltaan, mitään en saa valmiiksi. Toisaalta tavaraa alkaa olla laatikoissa yhä vähemmän ja vähemmän. Sormeni ja ranteeni ovat olleet kipeinä jo muutaman päivän, mutta silti päätin kasata tänään Ikean työtason. 

Sen lipaston laatikot sain maalattua valkoiseksi ja ovat nyt kuivumassa. Huomenna täytyy katsoa, pitääkö vetää vielä kolmas maalikerros vai riittääkö kaksi.Harmikseni hohtavan valkoista maalia ei ollut Clas Ohlssonilla kuin yksi purkki, joten jouduin ottamaan toista valkoista maalia. Kunhan saan laatikot paikoilleen, pystyn vertaamaan sävyä keittön uusiin kaapinoviin. Toivottavasti väri ei ole kellertävä. Tai ainakaan liian kellertävä. 
En ole vielä päättänyt, maalaanko työtasosta muutkin osat - pöytälevyä lukuunottamatta - valkoiseksi. Sopisi varmasti paremmin, jos olisi valkoinen. Huomenna kuitenkin jatkuu tavaroiden paikoilleen laittaminen. Ja jos työpäivän jälkeen jaksan, jatkan oranssin maustehyllyn maalaamista. 

Tänä aamuna en laittanut itselleni sunnuntaiaamiaista mummoastioistani, koska ne ovat tavarapinojen takana. Aamulla siis arkiastiat. Olin pitkästä aikaa ostanut maksamakkaraa ja Tikru hieman ihmetteli, olenko laittanut koiran ruokaa voileipäni päälle. Päiväruuaksi tein lihapullia tamarindikastikkeessa, riisiä sekä Tuorekset -kasvissekoituksesta salaatin. Iltapalaksi vielä samaa kuin aamulla eli kahvia ja maksamakkaravoileipä. 


Illalla kävin vielä siskoni kanssa iltalenkillä. Tehtiin hänen ja Stellan kanssa vain lyhyt lenkki. Kummallakin kun on selkä kipeänä. Siskoni oli viikonlopun mökillä ja teki siellä paljon erilaisia huoltotöitä. Sovimme, että lähdemme taas huomenna illalla pienelle lenkille.

Pandemiatilanne näyttää tasoittuneen. Huomenna monet koulut palaavat etäopetuksesta lähiopetukseen. Toivottavasti tartuntaluvut eivä lähde uuteen nousuun. Olisi mukavaa, jos ensi kesä olisi yhtä hyvä kuin viime kesäkin. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti