maanantai 5. huhtikuuta 2021

Kohta on vappu

 Vappupa hyvinkin, koska pääsiäinen on nyt ohi. Aivan liian nopeasti meni neljä päivää. Tekemistä olisi paljon. Tänään tein muutaman tunnin töitäkin, koska erään projektin deadline alkaa lähestyä. Sain silti maalattua taas keittiön kaappien sisäpinnat toiseen kertaan, samoin osan katosta ja seinästä. Niin ja maustehyllykköni kertaalleen, mutta siitä ei ole vielä kuvaa. 

Syömiset ovat tänäänkin jääneet vähän retuperälle. Aamiaiseksi kahvia sekä kinkku-herkkusienimunakas. Päivän toiseksi ateriaksi leivitetty porsaanleike, sitruunakastike, ranskalaiset perunat ja vähän salaattia. Verkkovalmennukseni tehtävänä olisi ollut ateriat kuntoilun näkökulmasta, mutta tällä viikolla kuntoiluni on ollut lähinnä remontin tekemistä. Tosin eipä juuri muulloinkaan ole kuin koiran kanssa ulkoilua. 


Tänään osui silmiini muutama kuva syyskuussa Sateenkaarisillalle lähteneestä Luna-kissasta. Ja taas tuli sitä niin ikävä! Vielä ei ole niin lämpimät kelit, että voisin viedä Lunan uurnan parvekkeelle nauttimaan keväästä. Jonain päivänä on edessä sekin. 

Pandemialuvut ovat matalalla edelleen. Ja hyvä niin. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti