lauantai 3. huhtikuuta 2021

Lihaksia särkee

 Heräsin aamulla kahdeksalta ja kaikki lihakseni olivat kipeät. Eilinen remonttipäivä oli tehnyt tehtävänsä. Nyt on kuitenkin kotini niin sekaisin, että paluuta ei enää ole. Joten aamiaisella otin särkylääkettä ja sen  jälkeen jatkoin. Koko päivä ja ilta on mennyt remontointiin. Kahta koiran kanssa ulkoilua lukuunottamatta. Tänään toimitettiin uusi ruokapöytä ja tuolit sekä erillinen keittösaareke. En ole vielä avannut pakkauksia, koska hauan saada kettiööni ensin enemmän tilaa. Tilasin myös lisää valkoista seinämaalia. Valkoinen maalini riittää vain siihen osaan keittiötä, johon kalusteasentaja tulee vielä jatkamaan hommiaan. Muun osan keittiöstä ehdin remontoida myöhemminkin eli kun lisämaalit saapuvat.

Kun edellisen kerran remontoin, olin paljon vetreämpi. Toisaalta olenhan nyt lähes 15 vuotta vanhempikin. Onneksi minulla ei ole mikään kiire, joten ei haittaa, vaikka kaikki valmistuukin hitaasti. Pandemiakaan ei ole katoamassa vähään aikaan eikä sen vuoksi tule järjestettyä mitään juhliakaan. Toivon, että saisin myös työhuoneen remontin valmiiksi lokakuun alkuun mennessä, jotta voisin järjestää 60-vuotisjuhlat. 
Tänäänkään ateriarytmini ei ole ollut verkkovalmennuksen ohjeiden mukainen. Aamulla join kahvia ja sen kanssa pala patonkin, jonka päällä kinkkua. Pääruuan - kinkku-aurajuustopastaa - tilasin Woltin kautta. Iltapalaksi kahvia ja pala patonkia savuporojuuston ja kutkun kanssa. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti