Tomaateista ja paprikoista on tarkoitus keitellä lähipäivinä ketsuppia. Tulin ostaneeksi Maku -lehden ja siinä oli hyvältä kuullostava ohje ketsupin keittämiseen. Käytin tomaatteja ja paprikoita myös päivälliseen eli haloumi-kasvispataan. Lisukkeena keitettyä kauraa ja salaattia.
Haloumi-kasvispata
5 tomaattia
1 punainen paprika
1 iso sipuli
½ tl mustapippuria
½ tl suolaa
150 g chili-haloumia
2 rkl oliiviöljyä
½ dl silputtua tuoretta persiljaa
Kuori ja silppua sipuli. Kuutioi tomaatit. Halkaise paprika, poista siemenet ja paloittele. Kuumenna oliiviöljy kattilassa ja kuullota sipulisilppu öljyssä. Lisää tomaatit, paprika, mustapippuri ja suola. Anna hautua miedolla lämmöllä noin 10 minuuttia.
Paloittele haloumi kuutioiksi. Lisää juustopalat kattilaan ja anna hautua vielä noin 5 minuuttia. Sekoita lopuksi joukkoon persiljasilppu. Tarjoa keitetyn kauran ja salaatin kera.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti