lauantai 4. heinäkuuta 2020

Pitkän ikävän loppu

Tänään kävin vihdoin katsomassa tyttäreni ja hänen puolisonsa uutta kotia. Kylläpä on tilaa verrattuna aiempaan asuntoon! Kun soitin ovikelloa ja menin sisään, Mango meni aivan sekaisin onnesta. Niin sekaisin, että meinasin useampaan kertaan kaatua. Eikä tästä ole kuin kaksi viikkoa, kun Mango lähti meiltä.

On todella mukavaa, että he asuvat nyt näin lähellä. Voidaan käydä yhdessä ulkoiluttamassa koiriakin. Mangokin on sopeutunut uudelle reviirilleen oikein hyvin. Tosin yhtenä iltana oli meinannut lähteä läheisestä risteyksestä meille, kun oli huomannut olevansa tutussa paikassa. Hassu koira. Kunhan saavat muuton lopullisesti valmiiksi, voidaan ryhtyä taas tapaamaan useammin. Ja grillaamaan meidän pihassa, kunhan kauniit ilmat taas palaavat. Helteitä en enää tänä kesänä kaipaa, mutta aurinkoisia päiviä kuitenkin.

Ahkeruus hävisi laiskuudelle tänäänkin 0-1. Lundian hyllystä, joka minun piti jo eilen kasata, puuttuikin ihan keskeisiä osia. Lyhyitä hyllylevyjä ei ollut yhtään,  joten kaappiosaa ei olisi saanut pystytettyä lainkaan. Ja juuri kaappi on tärkein koska haluan siististi piiloon ovien taaksen kaikki pölynimuripussit, kynttilänjalat, tasohiomakoneet ja mitä kaikkea tällä hetkellä onkaan avohyllyssä.

Ruoka oli tänään helppoa ja nopeaa. Valmispussista riisiä ja lisäksi broileria thaimaalaisessa keltaisessa curry-kastkkeessa. Lisäksi vähän salaattia.
Maailmalla koronavirus jatkaa leviämistään. Suomen tilanne on edelleen varsin hyvä, vaikka uusista tartunnoista ei kaikkia olekaan pystytty jäljittämään. Jossain on siis oireettomia koronaviruksen kantajia, jotka levittävät virusta edelleen. Silti koen, ettei ole enää tarvetta olla omaehtoisessa karanteenissa. Voin jo elää kuten ennen pandemiaakin. Eli olla kotona, ulkoilla lähialueella ja tilata kaiken kotiinkuljetettuna kuten ennenkin.
Vielä ensi viikko lomaa ja sen jälkeen alkaa taas työt. Pari ensimmäistä viikkoa päivystän. Eilen olin todella ärtynyt, kun remontin tekeminen ei vaan etene. Tajusin myös, että tarvitsen apuvoimia jo pelkästään tavaroiden kantamiseen. Aamulenkillä mieleeni tuli sana "handyman" ja löysinkin Googlesta useita yrityksiä, jotka tarjoavat tuntiveloituksella mitä erilaisimpia kodin ja pihojen hoitoon liittyviä palveluita. Taidan teettää työhuoneen lattian uusimisenkin ammattilaisella. Se menee kuitenkin vähintään elokuulle, koska en ole vielä edes päättänyt, millainen lattia työhuoneeseen tulee. Minulla on visio lattiasta, mutta en tiedä, mistä saan sopivat materiaalit. Kaikki aikanaan. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti