maanantai 13. heinäkuuta 2020

Töihin siitä!

Herätyskello soitti aamulla klo 6:55. Ensimmäinen työpäivä loman jälkeen ja lisäksi päivystys. Laitoin television auki seuratakseni Yle1:n aamuohjelmaa, laitoin uuden herätyksen varmuuden vuoksi klo 7:55 ja vedin peiton takaisin korviin. Heräsin herätyskellon soimiseen. Ei auttanut kuin nousta sängystä ylös ja siirtyä haukotelen työpöydän ääreen. Onneksi on etätyö ja työmatka - eli matka sängystä työpöydän ääreen - vain 2 metriä.

Kun olin saanut loman aikana saapuneet sähköpostit käytyä läpi, menin laittamaan aamiaista. Kahvia, kaurapuuroa pensasmustikoiden kanssa sekä keitetty kananmuna. Ja tietenkin uusiin "maanantaiaamuastioihin"!
Onnistuneen loman tunnistaa siitä, että on unohtanut salasanansa. Useamman salasanan kohdalla jouduin miettimään, mikä salasanani oikein olikaan. Mutta kun laittaa sormensa näppäimistölle, jostain selkäytimestä tulee sormiin oikeat liikkeet.

Töissä oli rauhallista. Suurin osa työkavereistani on lomalla. Töitä oli kuitenkin ihan mukavasti ja olisin voinut tehdä pidemmänkin päivän, mutta piti lähteä viemään Stella ulos. Ruokaa en jaksanut laittaa vaan tilasin Pizza Drivestä pizzaa. Jääkaapista kaivoin eilisen salaatinlopun. 
Pandemiatilanne on edelleen rauhallinen. Huomenna olisi tarkoitus mennä vanhempieni kanssa käymään tyttäreni luona. Jos vain äiti jaksaa lähteä. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti