keskiviikko 29. heinäkuuta 2020

Yöunista tuli päiväunet

Joskus - onneksi kuitenkin hyvin harvoin - menen illalla nukkumaan, mutta herään virkeänä jo parin tunnin päästä. Niin kävi viime yönäkin. Heräsin yhden aikaan eikä väsyttänyt lainkaan. Jos asuisin omakotitalossa, olisin alkanut tehdä jotain järkevää. Hetken harkitsin, että aloittaisin jo työpäivän, mutta en kuitenkaan viitsinyt. Noin kuuteen asti aamulla katson Netflixiä ja sitten nukahdin. Stella tuli herättämään pari tuntia myöhemmin ja voi itku, miten aamulla olisi väsyttänyt!

Työpäivä meni kohtuullisen hyvin, mutta kun olin laittanut päivällisen ja syönyt, väsymys iski. Oli lähdettävä vieä viemään Stella ulos sekä tehtävä perjantainen Citymarketin tilaus. Huomiseen puoleenpäivään asti on vielä aikaa täydentää tilausta, mutta koskaan ei voi tietää, miten kiire huomenna on töissä. Päivälliseksi laitoin nopeasti vain broileripyörykäitä, nuudeleita ja salaattia.
Keittiöön jäi järkyttävä kaaos, mutta en jaksanut laittaa edes tiskejä koneeseen. Laitan huomenna. Pikaisesti suihkuun ja tämä lyhyt blogipäivitys. Sitten nukkumaan. Ei haittaa, vaikka heräisin aamuyöllä, kunhan nukkuisin edes neljään.

Pandemiatilanne näyttää edelleen rauhalliselta. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti