torstai 2. heinäkuuta 2020

Ukkostako ilmassa?

Tänään on ollut viileää, mutta myös painostavan kosteaa. Kun käytin Stellan ulkona, se jäi heti ovesta ulos päästyämme nuuhkimaan ilmaa. Lähti vain hyvin varovaisesti ja houkuteltuna pihasta pois. Halusi miltei heti takaisin sisälle ja niinpä lenkkimme kestikin vain noin 5 minuuttia. Olkoon mokoma.

Lauantaina olen vihdoin menossa katsomaan tyttäreni uutta kotia. Olen nähnyt kodista valokuvia ja videokuvaa, mutta en ole vielä käynyt. Mukavaa päästä katsomaan ihan oikeasti ja lisäksi aivan ihanaa tavata kuukausien tauon jälkeen tytärtäni. En ole käynyt vanhemmillanikaan nyt yli viikkoon. Huomenna täytyy soittaa ja kysyä, haluavatko minun tulevan käymään sisälle vai tavataanko ulkona. Nyt, kun en ole enää ollut omaehtoisessa karanteenissa, he joutuvat arvioimaan riskin. Onneksi tartuntatilanne Suomessa näyttää edelleen varsin hyvältä.
En ole saanut tänäänkään tehtyä niin paljoa asioita kuin oli tarkoitus. Olen liian vanha ja liian lyhyt. Valurautarakenteisen pöydän siirtäminen toiseen paikkaan ei pelkästään minun voimillani onnistunut. Pitää siis odottaa huomiseen, että saan nostoapua. Ruokaa sentään jaksoin laittaa, vaikka oikeasti on laiskottanutkin aivan järjettömästi. Helteiden jälkeen luovuin ajatuksesta saada remontti valmiiksi ennen lomani päättymistä, joten ei ole nyt ollut enää tarvettakaan rehkiä. Ruuaksi tein broilerin jauhelihasta yrttimausteella maustettuja paloja, lisäksi pinaatista, punasipulista, mausteista ja pinjansiemenistä tehty höystö. Vähän pecorino-raastetta ja muutama pisaratomaatti. Eiköhän tällä pärjää aamuun asti. Huomenna onkin tulossa taas Citymarketin toimitus ja saa vähän vaihtelua ruokiinsa. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti