tiistai 23. maaliskuuta 2021

Ensimmäinen kevätpäivä

Tänään oli vuoden ensimmäinen selkeästi keväinen päivä. Aurinko paistoi ja oli lämmintä. Lumet sulavat melkein silmissä. Olisi tehnyt mieli mennä siivoamaan takapihaa kesäkuntoon, mutta varjoisalla pihalla on lunta vielä liian paljon. Niin paljon, että varmasti osa syksyllä sinne unohtamistani tavaroista löytyy vasta viikon tai kahden päästä. 

Olen jälleen päivystäjänä tämän viikon. Arki sujuu tututtuun tapaan. Töitä ja säännöllisin väliajoin ruokaa ja ulkoilua. Olin vähällä tilata tänään päiväliseksi Woltin kautta jotain hyvää, mutta päätin kuitenkin tehdä ruokaa itse. Chilillä maustettuja lihapullia satay-kastikkeessa, nuudeleita teryaki-maustettuna sekä kasviksia. 

Hallitus miettii edelleen esitystä ulkonaliikkumisrajoituksista. Varsinaista ulkonaliikkumiskieltoa ei siis olisi tulossa vaan rajoituksia. Vielä ei tiedetä, mitä uusi rajoitus käytännössä tarkoittaisi. Vai tarkoittaisiko nykyiseen verrattuna mitään. Ravintoloiden sulkua päätettiin kuitenkin jatkaa vielä toiset kolme viikkoa. Tartuntaluvut eivät kovin paljon poikkea viime viikon vastaavista lukemista. Tehohoidossa on kutenkin nyt enemmän potilaita kuin kertaakaan sen jälkeen, kun aloitin tilaston pitämisen eli 12.5.2020 lähtien. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti