lauantai 6. maaliskuuta 2021

Pahvia, pahvia taas

Kuten vähän pelkäsinkin, en ollut enää aamulla yhtä pirteä ja energinen kuin olin koko viikon. Siitä huolimatta sain kaikenlaista aikaan. Suurin urakka oli jälleen pahviroskien vieminen. Minulla on sormissani nivelrikkoa ja myös nivelreumani oireilee sormissa. Taloyhtiön pahvijätesäiliössä on vain aika pieni luukku, josta pahvit voi tiputtaa säiliöön. Pienen luukun tarkoitus on toki ymmärrettävä: jos pahveja ei litistettäisi pieniksi, säiliö täyttyisi hyvin nopeasti. Kun tilaa lähes kaiken kotiinkuljetuksella, pahvilaatikkoja kertyy. Jossain vaiheessa niitä on pakko ruveta litistämään, leikkaamaan ja repimään pienemmiksi, jotta voi viedä ne ulos. Kolme isoa kassillista vein jo, viimeinen saa odottaa huomiseen.

Aamupäivällä kävin läpi "koronavarastoni". Olin luvannut vielä tyttärelleni lisää hengityssuojaimia. Hän ja puolisonsa käyttävät eri mallisia hengityssuojaimia kuin me, joten sain samalla vähän tilaa hyllyyn. 
Tänään jäi välipala syömättä, koska olin juuri silloin käymässä tyttäreni luona. En kuitenkaan halunnut siirtää päivällisaikaani myöhemmäksi, joten jätin välipalan väliin. Aamulla söin pitkästä aikaa puuroa ja mansikoita sekä tietenkin kahvia. Lounaalla kinkkusalaattia, päivälliseksi riisiä, tomaattipohjaista broilerikastiketta sekä salaattia ja iltapalaksi vielä yrttiteetä, kinkkuvoileipä sekä karviaismarjoja ja pieni tilkka kinuskikastiketta. Yhteensä 1042 kcal. Vielä saisin syödä 208 kcal, mutta eiköhän tämä riitä tälle päivälle. 
Pandemiasta ei mitään uutta auringon alla. Lauantain lukukin aika lähellä aiempia päiviä. 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti