torstai 4. huhtikuuta 2013

Naamanparannuspakki

Tämän viikon suunnitelmat muuttuivat, kun esikoiseni loukkasi jäisellä kadulla jalkansa ja sen vuoksi päädyin ottamaan eilen Mangon meille muutamaksi päiväksi. Koska kotini yläkerta ei vieläkään ole koiranpentuturvallinen, jouduin siirtämään työtuolini ja tietokoneeni alakertaan.

Hassua, miten pelkästään alakertaa asuttaessa huomaa, että kaikki tarpeellinen on sittenkin  yläkerrassa. Ja varmasti olisi juuri päinvastoin, jos jostain syystä asuttaisi vain yläkertaa.

Aamulla päätäni särki ja verenpaineeni oli taas tavallista korkeampi, joten lepäsin aamiaisen jälkeen hieman pidempään ja aloitin työni vasta vähän ennen yhtätoista. Päivä menikin oikein mukavasti ja pian huomasin, että kello oli jo puoli seitsemän. Mangoakaan ei työasiat tuntuneet pahemmin stressaavan.

Eilen olin saanut viimeisimmän Oriflamen tilaukseni ja kosmetiikkaa alkoi olla jo niin paljon, että tarvitsin niille säilytyspaikan.

Olin hankkinut aiemmin punaisen peltisen työkalupakin - tai tarkemmin sanottuna porakoneen kuljetuslaukun - tarkoituksenani tuunata siitä itselleni meikkilaukku.


Laukun sisällä olleen mustan muovihäkkyrän heitin pois ja päälle liimasin askartelupaperista sekä lehdistä ja mainoksista leikatuista kuvista kuvakollaasin, jonka kiinnitin lopuksi värittömällä kontaktimuovilla.

Laukun sisälle kiinnitin kankaalla päällystetyn konepahvin ja kankaaseen ompelin kaksi kuminauhaa pitämään tavaroita paikoillaan. Pari muovirasiaa ja naamanparannuspakkini oli valmis.

Kirppistely ja huutokaupat eivät ole unohtuneet vieläkään ja viime aikojen saaliita ovat sisustuskangaspalat, joista aion ommella olohuoneeseen tyynyjä sekä kukkakuvioinen hamekangas.

Myöskin purkkeja on tullut lisää sekä verhokangas.

Huomenna on aamulla toimistolle lähtö, joten tänä iltana täytyy vielä käydä suihkussa, laittaa hiuksia hieman ja voisi laittaa vaikkapa kasvonaamionkin. Onneksi saan autokyydin enkä joudu retuuttamaan painavaa tietokonelaukkua mukanani.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti