perjantai 19. huhtikuuta 2013

Tuunailua ja toipumista

Ihan ensimmäiseksi täytyy hehkuttaa kokemusta eiliseltä päivältä! Kävin lounastauolla lähikaupassa ja kun tulin takaisin, huomasin kävelleeni yhtä nopeasti kuin ennen sairastumistani. Eikä tarvinnut edes mennä lepäämään kauppareissun jälkeen! Tunne oli yhtä huikaiseva kuin lapsuudessa ensimmäinen kerta polkupyörällä ilman apupyöriä.

Vaikka kuinka olen yrittänyt pitää mielessäni lääkärin sanat, että toipuminen entiselleen tulee viemään puolesta vuodesta vuoteen, olen silti toivonut ihmettä. Turhautunut ja välillä vähän epätoivoinenkin, kun ihmettä ei ole tapahtunut. Nyt kuitenkin pitkästä aikaa tuli konkreettinen osoitus, että eteenpäin tässä ollaan menossa.

Tällä viikolla tuli Englannista Nailtopiasta tilaamani kynsitarrat. En oikein osannut päättää, mitä tilaisin, joten tilasin vähän kaikkea. Vielä pitää opetella käyttämään näitä.

Tällä viikolla olen käyttänyt iltojani vanhan korituolin tuunaukseen. Minulle oli jäänyt ylimääräiseksi turkoosi korituoli, läjä pesukoneessa kulahtaneita tyynyjä sekä vanha verhokappa ja siskolleni taas purkillinen mustaa Helmi-kalustemaalia. Näistä tarvikkeista sain makuuhuoneeseen uuden tuolin.







Ompelutarvikkeita penkoessani löysin pastellisävyisen neuloksen, jonka olemassaolon olin täysin unohtanut. Kangasta on niin paljon, että saattaisin saada siitä itselleni jopa mekon ensi talveksi.

Päivän epämääräisen näköinen ruoka oli tagine-padassa tomaattikastikkeessa kypsennettyjä lihapullia, jotka oli maustettu Raz el hanout -mausteseoksella. Kastikkeessa sipulia, paprikaa, valkosipulia ja tomaattimurskaa. Lisänä keitettyä bulguria, marinoituja valkosipuleita sekä salaattia. Niin ja päällä tuo kummallinen keltainen peperoni, sen nimeä en muista.

Uusia blogejakin on tullut blogilistalleni. Ensimmäinen niistä on Sonja´s life, jossa retroilua ja kirppislöytöjä. Toinen on Pyyhaka, jossa nuori perhe kertoo talonrakennusprojektistaan sekä - kuis ollakaan - retrohenkisestä sisustamisestaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti