tiistai 16. kesäkuuta 2020

Huh hellettä!

Olen vahvasti sitä mieltä, että remontin tekeminen tällaisella säällä on järjetöntä. Minulla on vain yläkerran makuuhuoneessa jäähdytinlaite enkä saa isoa laitetta kannettua alakertaa. Mangon vuoksi pyrin tekemään asioita alakerrassa, jotta koiran ei tarvitsisi olla yksin.

Aloitin aamuni kahvilla, tuoremehulla, greipin puolikkaalla sekä parilla kalkkunavoileivällä. Sen jälkeen alkoi urakka eli työhuoneen tavaroiden kantaminen pahvilaatikoissa yksi kerrallaan olohuoneeseen. Kävin läpi jokaisen laatikon ja laitoin pois tavarat, joita en enää tarvitse.
Viidestä laatikollisesta keittiötavaroita jäi jäljelle vain yksi. Pistin surutta pois kaikki kolhiintuneet astiat. Yhdestä laatikosta löytyi pieni irtopohjainen kakkuvuokani. Olin vähällä tilata sellaisen uudelleen, koska en ollut keittiöstä löytänyt sitä. Onneksi löytyi. 

Päivällä kävin koirien kanssa lenkillä. Kumpikin koira omalla reissullaan. Hiki vain virtasi selässä, kun kuljin paahteisessa auringossa koiran kanssa. Lounasta en jaksanut  laittaa ollenkaan eikä oikeastaan ollut päivällä edes nälkä. Illalla laitoin taas pastaa ja sen kanssa voimakkaasti valkosipulilla maustettua kermaista broilerikastiketta sekä salaattia. Ja kyytipojaksi lasillinen rose-viiniä.
Huomenna on viimeinen Angular-koulutuspäivä klo 9-16. En kyllä pysty mitenkään istumaan koko päivää olohuoneessa. Pakko kuunnella opetusta makuuhuoneessa, jotta saan viilentimen selkäni taakse. Mango-parka joutuu siis tulemaan toimeen omillaan. Stella ja kissat tulevat halutessaan sinne, missä minäkin olen, mutta Mango ei kulje rappusia.

Suomen pandemiatilanteessa ei edelleenkään mitään uutta. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti