torstai 4. kesäkuuta 2020

Nollapäiväkö?

Terveyden- ja hyvinvointilaitoksen mukaan tänään ei Suomessa ole ollut yhtään uutta tartuntaa. Tämä olisi erittäin tervetullut uutinen, jos sairaanhoitopiireistä ei olisi tullut toisenlaista tietoa. En ole jaksanut perehtyä eri tahojen tapaan tilastoida tartuntojen lukumääriä eikä se ole minulle oikeastaan merkityksellinen asiakaan. Oleellista on suuntaus, eivät yksittäisten päivien lukumäärät.
Viime päivinä olen katsonut paljon Netflixiä. Ensin katsoin belgialaisen Into the Night -sarjan. Kuusiosainen sarja kertoo katastrofista, jossa auringon valo tappaa. Joukko ihmisiä pakenee auringonnousua lentokoneella ympäri maapalloa. Odotan jo kovasti sarjan toista tuotantokautta. Toivottavasti sellainen tulee.

Toinen sarja, jota seuraan, on tanskalainen The Rain. Sarjassa sateen mukana tulee tappava virus. Sarja kuvaa pandemian jälkeistä post-apokalyptista maailmaa. Olen katsonut ensimmäisen tuotantokauden neljä ensimmäsistä jaksoa. Tästä sarjasta on jo kaksi tuotantokautta ja molemmat katsottavissa Netflixistä. Ei siis vähään aikaan tarvitse miettiä, mihin luppoaikansa käyttäisi. 

Tänään laitoin ruuaksi vain paistettua porsaanfilettä, kermaperunoita, ruusukaalia ja salaattia. Lisäksi laitoin kermajugurttia tulemaan. 
Huomenna on jälleen perjantai. Viikonloppuna pitäisi ottaa uusi kännykkä käyttöön. Tai eihän se enää uusi ole, jo 1,5 vuotta vanha. Ostin sen ennen vasemman polveni tekonivelleikkausta, mutta sim-korttini olikin väärän kokoinen. En ehtinyt saada uutta sim-korttia ennen sairaalaan menoa ja niin jäi kännykän vaihtaminen. Varsinkin, kun en enää muista, mihin laitoin tilaamani sim-kortin. Nyt tilasin uuden ja viikonloppuna otan uuden kännykän käyttöön. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti