sunnuntai 21. kesäkuuta 2020

Liian kuuma

Ulkona olisi oikein mukava kesäinen ilma. Varsinkin varjossa, kun tuuli puhaltaa virkistävästi. Perjantaista lähtien en ole kuitenkaan voinut pitää edes ikkunoita auki vastapäisestä talosta tulevan palaneen hajun vuoksi.

Aamulla ei ollut lainkaan nälkä kuumuuden vuoksi. Vähän ennen puolta päivää keitin vain kahvia ja keräsin vähän leikkeleitä lautaselle. Tämäkin oli jo liian iso annos, mutta onneksi Tikru auttoi mielellään. Se jopa söi Aura-juustoa
Koko päivän olen puuhannut kuumassa asunnossa ja jalkani tuntuvat jo puujaloilta. Vettä on mennyt runsaasti, mutta päivälläkään ei maistunut kuin espresso ja jäätelö.
Alkuillasta kävin Stellan kanssa kävelyllä ja samalla reissulla vanhempieni luona. Äiti täyttää tänään 93 vuotta! Kotiin palatessa olisi pitänyt laittaa jotain ruokaa, mutta ajatuskin hellan ääressä häärimisestä uuvutti. Päätin vain tilata Pizza Drivestä hampurilaisaterian.  
Pandemiatilanne on mitä on. Ei juurikaan muutoksia. Huomisesta lähtien seuraan vain kerran viikossa tilastoa. Paitsi jos jotain oleellisia muutoksia tapahtuu. Uutisia en ole seurannut eilen enkä tänään lainkaan. En ole jaksanut. Kotihommissa on ollut ihan riittävästi tekemistä. Seuraavan kerran, kun teen remonttia, teen sen talvella. Tai syksyllä tai keväällä, mutta en enää koskaan kesällä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti