tiistai 5. toukokuuta 2020

Kissanpissaa ja maskikauppoja

Päivittäin olen selannut netistä, olisiko saatavilla joko FFP2- tai FFP3-luokituksen hengityssuojaimia. Kaksi FFP3- luokituksen suojainta tilasin jokin aika sitten rehellisesti sanottuna sikamaiseen - lähes 30€/kpl -  hintaan. Tänään kuitenkin onnisti FFP2-hengityssuojainten kanssa ja tilasin 20 kpl. Eivät nekään mitään halpoja ole, 7,90€/kpl. Kalliiksi tulisi, jos joutuisi käyttämään joka päivä. Varsinkin, kun yhtä hengityssuojainta ei voi käyttää koko päivää. Jo pelkästään 2 hengityssuojainta 21 päivän aikana tekisi yli 330€.

Jälleen kerran - ties kuinka monennen kerran pandemian aikana - olen kiitollien etätyöstäni sekä kotiinkuljetuspalveluiden toimivuudesta. Ja pitihän tietysti tukea myös Vagabondaa, jossa nyt rajoitusten aikana toimii vain ruuan ulosmyynti. Chicken vindaloo oli tulista ja juuri niin herkullista kuin muistelinkin!
Kun olin illalla käynyt suihkussa ja valmis menemään tyytyväisenä sänkyyni televisiota katsomaan, huomasin sängyssäni jotain outoa. Luna oli käynyt sängyssäni pissalla! Luna tekee sitä aina joskus. Ei kovin usein, mutta silloin tällöin. Varsinkin, jos on tyytymätön saamaansa palveluun. Monta patjaa on mennyt jo piloille, joten olen oppinut varautumaan asiaan käyttämällä sairaaloissakin käytettäviä muovisia patjansuojuksia. Stellan ja Tikrun kanssa sängyn petaaminen ei ole ihan helppoa, Luna sentään ymmärsi pysyä poissa tieltä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti