lauantai 4. huhtikuuta 2020

Ei uutisia, ei ajatuksia

Day 8.

Lauantai hurahti ennenkuin ehdin edes kissaa sanoa! Koko päivänä en ole katsonut uutisia enkä todennäköisesti katsokaan. Tavallistakin tavallisempi lauantai kotitöineen, ruuanlaittoineen ja kavereiden kanssa viestittelyineen.
Ulkona on ollut aurinkoista. Tein päivällä hieman tavallista pidemmän lenkin Stellan kanssa. Kotiin tultuani laitoin talvitakin pesukoneeseen ajatellen, että kevät on tullut. Iltalenkillä sitten palelinkin pelkässä hupparissa. Täydensin myös maanantaina tulevaa Citymarketin tilaustani ja mietin, että ehkä Stellalle pitäisi tilata välillä jotain muita muroja. Tai ainakin koira näyttää siltä, että näihin raksuihin on jo kyllästytty.
Iltalenkin jälkeen muistin, että huomenna on palmusunnuntai. Siis virpomispäivä. Pidän todella paljon pienistä virpojista, mutta tänä vuonna tilanne on toinen. Voi olla, että jotkut vanhemmat päästävät lapsensa kuitenkin virpomaan, joten päätin laittaa oveen lapun. Ja tietenkin juuri tänään oli tulostimesta muste loppu! Nopeasti kyhäsin puuväreillä lapun ulko-oveen. 
Kahdeksalta alkaa YLE Teemalta dokumenttiohjelma Studio 54. Se kertoo 1970-luvun kuuluisimmasta yökerhosta Manhattanilla. Dokumentin jälkeen alkaa nostalginen Saturday Night Fever. Vieläköhän John Travolta saa sukat pyörimään jaloissa? Teinivuotensa 1970-luvulla viettäneelle mitä parhain lauantai-ilta!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti