perjantai 24. huhtikuuta 2020

Ylitöissä

Viimeinen aamu päivystysviikolla. Päivystyksessä ei ole muuta ikävää kuin työaika. Normaalisti työaikani on liukuva, mutta päivystysviikolla on seurattava sähköpostia klo 8-16. Heräsin kuitenkin aamulla jo ennen seitsemää. Käytin Stellan aamulenkillä ja laitoin aamiaista. En ole puurojen ystävä - sain kiintiöni täyteen jo 1960-luvulla - mutta nyt tekikin mieli aamiaiseks kaurapuuroa ja karhunvatukoita. Lisäksi tietysti kahvi, jota ilman en pysty ajattelemaan selkeästi, sekä keitetty kananmuna.
Päivällä Cremasta soitettiin. Pakettini kohtalosta ei ole vieläkään tietoa. Cremasta ehdotettiin, että lähettävät minulla maanantaina uudet tuotteet. Valitettavasti tilaamaani kaakaojauhetta ei nyt ole varastossa, mutta kaikki muu tilaamani löytyy. Minulle sopi ihan hyvin, että kaakao jää puuttumaan. Crema hoitaa Budbeen kanssa, että kadonnut paketti - mikäli se joskus löytyy - palautetaan Cremalle.

Olin jo lopettanut päivän työt ja aikeissa ryhtyä laittamaan päivällistä, kun työkaverin laittoi viestiä. Hän kaipasi apua yhdessä ongelmatilanteessa ja pyysi apua. Kolme tuntia vierähti nopeasti. Kello oli jo yli yhdeksän, joten äkkiä laittamaan lohilaatikkoa ruuaksi. Nyt on syöty ja voikin mennä samantien nukkumaan. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti